عوامل مؤثر بر کاهش میزان بروز و شیوع بروسلوز (بیماری تب مالت) در انسان:

حرارت جوش (استریلیزاسیون) به مدت 1 دقیقه یا پاستوریزاسیون ( 68 درجه سانتی گراد) به مدت 15 دقیقه- میکروکوکوس ملی تنسیس در شیر آلوده را نابود می کند ولی برای اینکه اطمینان از حرارت جوش (خصوصاً در مناطق روستایی وعشایری)حاصل شود. توصیه بر این است که شیر به مدت 5 دقیقه در حرارت جوش قرارگیرد.

 بقای بروسلا در فرآورده های غذایی بستگی به نوع ماده غذایی، میزان طوبت، حرارت، تغییراتph   وعمل بیولوژیکی دیگر باکتری های موجود و مدت زمان نگهداری فرآورده دارد.

* در شیر با حرارت صفر درجه سانتی گراد تا 18 ماه

* در شیر با حرارت 37  25 درجه سانتی گراد تا 24 ساعت

* در شیر با حرارت 38 درجه سانتی گراد کمتر از 9 ساعت

* در خامه با حرارت 4 درجه سانتی گراد 4 تا 6 هفته

* در بستنی با حرارت صفر درجه سانتی گراد تا 30 روز

* در کره با حرارت 8 درجه سانتی گراد تا 142 روز

* در انواع پنیر نمک زده 75 تا 100 روز

نگهداری پنیر به مدت سه ماه در آب نمک 17%.

 -در درجات دمای پایین، بروسلا قادر است برای مدت تا 10 هفته در خاک و تا 5/ 2 سال در کود مایع دوام یابد.

- در لاشه های منجمد، ارگانیسم تا چند سال زنده است.

 -رابطه مستقیمی بین شیوع بروسلوز حیوانات اهلی و بروز عفونت انسانی وجود دارد، در بررسی های اپیدمیولوژیکی نشان داده شده که در این رابطه حداقل 3 فاکتور شامل:

1)رو شهای پرورش دام. 2)استانداردهای بهداشتی. 3)عادات مصرف غذایی مؤثر میباشد.

رو شهای پرورش دام و بهداشت قابل اصلاح بوده هرچند که تغییرعادات مردم بویژه در ارتباط با تهیه ومصرف مواد غذایی، بسیار مشکل است. 




لینک ثابت


درباره : بیماری , ,
بازدید : 171
[ شنبه 16 فروردين 1395 ] [ 12:34 ] [ نویسنده : مجتمع سلامت ] | نظرات ()
مطالب متفرقه
نظر بدهید
نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:







نمایش کلیه نظرات



.: Weblog Themes By SlideTheme :.

  • ستاره مادرید